Китай тантал заземяване пръстен цени
Китай тантал заземяване пръстен цени
Чат сега
Информация за продукта

Основна информация

Тантал е химичен елемент със символ Ta и атомен номер 73., тантал е рядка, твърд, синьо сиви, лъскав преход метал който е силно корозийно устойчиви. Тя е част от групата на огнеупорни метали, които са широко използвани като малки компоненти в сплави. Химически Инертността на тантал го прави ценен вещество за лабораторно оборудване и заместител на платина. Основната му употреба днес е в танталови кондензатори в електронно оборудване като мобилни телефони, DVD плейъри, системи за видео игри и компютри.

  

Заявление за заземяване пръстен

Мълния доказателство, електрически заземителната пръстен е предоставена защита срещу Светкавица пауза на въздушната изолирани проводници, както и електрически инспекция и временни заземяване защита за поддръжка и строителство. FDL тип мълния доказателство електрически заземяване пръстен е две in един продукт инсталиран изолатор натоварване страна на линията, която е специално, използвани за предотвратяване на Светкавица пауза от 10-20kv режийни conductor andелектрически инспекция и заземяване устройство, използвано за поддържане и строителство. Тип изолация линия вроден дефицит на мълния съпротива ниво, но също така безпокоя повече от.


Функция за тантал заземяване пръстен

Име на артикул

Тантал заземяване пръстен

Стандарт

ASTM B708

Спецификация

2'' ANSI 150RF

Приложение

равновесие на потенциални

Повърхност

Светъл

Обработка

машинно

MOQ

1бр

Тантал принадлежат към висока точка на топене, висока точка на кипене редки метален цвят, стомана, еластичност и устойчивост на корозия.


Снимки за тантал заземяване пръстен

tantalum grounding ring  (6).jpg

tantalum grounding ring.jpg

CXMET могат да се обработват на заземяване пръстен като материал, Титан, тантал, hastelloy C-276 стомана 316 L.

всички видове споразумения за заземяване пръстен може да се изведе като вашите изисквания.


Добре дошли на всички видове споразумения за запитвания и поръчки.

Запитване