Пръстеновидни частици за обработка на титаний за индустриални
Пръстеновидни частици за обработка на титаний за индустриални
Чат сега
Информация за продукта


Титановият хидравличен цилиндър е персонализиран като чертеж на клиентите и те могат да бъдат обработвани като всеки друг дизайн.


Основна информация

Титанов хидравличен цилиндър (наричан още линеен хидравличен двигател) е механичен задвижващ механизъм, който се използва за осигуряване на еднопосочна сила чрез еднопосочен ход. Той има много приложения, особено в строителната техника (инженерни превозни средства), машините за производство и строителството.

Титанови хидравлични цилиндри получават своята мощност от хидравлична течност под налягане, която обикновено е масло. Хидравличният цилиндър се състои от цилиндричен цев, в който бутало, свързано с бутален прът, се движи напред-назад. Цилиндърът е затворен в единия край от дъното на цилиндъра (наричан още капачката), а другият край от главата на цилиндъра (наричан още и жлеза), където буталният прът излиза от цилиндъра. Буталото има плъзгащи пръстени и уплътнения. Буталото разделя вътрешността на цилиндъра в две камери, в долната камера (край на капачката) и в страничната камера на буталния прът (края на пръта / главата).


Цилиндровият цев се състои главно от безшевна тръба. Цилиндричният цилиндър е раздробен и / или усъвършенстван вътрешно с типичен повърхностен слой от 4 до 16 микронич.Цилиндрична основа или капачка

Основната функция на капачката е да се затвори камерата за налягане в единия край. Капачката е свързана към тялото чрез заваряване, резбоване, болтове или вратовръзка. Капачките също така се изпълняват като компоненти за монтаж на цилиндър [фланец на капачката, капачката на капачката, капачката на капачката]


Снимки за хидравличен цилиндър от титан

хидравличен цилиндър от титан (2) .jpg

титанов хидравличен цилиндър (5) .jpg

хидравличен цилиндър от титан (13) .jpg

хидравличен цилиндър от титан (1) .jpg

По-горе са някои от снимките за титанов хидравличен цилиндър на CXMET . Много от тях ще направят някои от обработката на повърхността и след това ще бъдат използвани като специални условия.


Добре дошли вашето любезно запитване и поръчка.Запитване