GR 5 титанова сплав
GR 5 титанова сплав
Чат сега
Информация за продукта

Титанова сплав е метал , които съдържат смес от Титан и други химични елементи. Титанови 6al4v сплави имат много висока якост и жилавост (дори при екстремни температури). Те имат по-малко тегло тегло, имат извънредно корозионна устойчивост и способност да издържат на екстремни температури. Въпреки това високите разходи за суровини и обработка ограничава тяхното използване за военни приложения, самолет, кораб, медицински устройства.

Въпреки че индустрия чист Титан има приемливи механични свойства и е била използвана за ортопедични и зъбни импланти, за повечето приложения титан е легирана с малки количества от алуминий и ванадийиме Ti6Al4v, тази смес има солидна разтворимост , която варира драстично с температура. Тази топлинна обработка се извършва след сплавта е работил в крайното си форма, но преди да се пусне за използване, позволява много по-лесно производство на високоякостни продукт.

CXMET са почти 10tons титаниева сплав плоча и титанова сплав род на склад.

Технология: горещо валцоване / студено валцувани подправени---и---смляно

Описание на чист Титан

Титан клас 1 е първата от четирите търговски чист Титан класове. Това е най-меката и най-сферографитен от тези класове. Той притежава Великиest formability, отлични корозия и голямо въздействие твърдостта.

Клас 2 Титан се нарича "кон" на търговски чист Титан индустрия, благодарение на разнообразен използваемостта и широка достъпност. Той споделя много от същите качества като клас 1 Титан, но това е малко по-силен. И двете са еднакво устойчиви на корозия.

Този клас най-малко се използва от степените на търговската чист Титан, но това не я прави по-малко ценна.

Клас 3 е по-силна от категории 1 и 2, подобен напластичност and само малко по-малко гъвкав - но тя притежава висок механичната от предшествениците си .

Степен 4 е известен като най-силният на четири степени от търговски чист Титан. Известно е също отлична устойчивост на корозия, добър formability и заваряемостта.

Запитване