Висока температура Молибденови продукти
Висока температура Молибденови продукти
Чат сега
Информация за продуктаCXMET висока температура Молибденови продукти
Предимства

Висока температура Молибденови продукти като TZM сплави се използва широко поради високата му якост (2000 °), нисък коефициент на термично разширение, добра проводимост и висока устойчивост на корозия срещу стопено стъкло, разтопен сол и разтопен метал.


Класификация на висока температура молибденов продукт1) молибден-лантанов сплав

Молибден лантанов (MoLa) могат да бъдат използвани като електрически вакуумно устройство при висока температура пещи, тръба съставен елемент в електронно-лъчева тръба, мощност полупроводниково устройство, инструмент за производство стъкло и стъклени влакна, вътрешна част в крушки, висока температура на топлинния щит, подгреватели спиралата и електрод, висока температура на контейнер и компонент в микровълнова магнетрона.

2) TZM сплав

Те са широко използвани в Аерокосмическата, авиация и други индустрии.


Те могат да бъдат използвани като материал, дюза, клапан тялото, газови тръбни материали, тръби в портата материал, умре леене форми, матрици за екструдиране и високотемпературна пещ отопление елемент и топлинния щит и др.

Имаме специализиран качествен контрол отдел да извършат проверка на нашите висока температура Молибденови продукти, покриващи всички процес.

Суровините трябва да бъдат проверявани преди да влезе в завода.

В процеса на качеството трябва да бъде проверен според техника дизайн.

След това крайният продукт трябва да бъдат инспектирани от стандарта на технология, от изискванията на Договора и чертеж и от правилото за проверка на качеството.

Споменатите TZM сплав е основната ни продукт и ако се интересувате от този продукт, моля посетете нашия сайт www.cxmetti.com

Запитване