Молибден лодка за изпаряване
Молибден лодка за изпаряване
Чат сега
Информация за продукта

Молибденните лодки се произвеждат след обработка на молибден плочи с рязане, сгъване, занитване и заваряване. Формите на лодките могат да бъдат моделирани според изискванията на клиентите, включително кръгли, правоъгълни, квадратни и трапецовидни и т.н. Молибденските лодки притежават собствени свойства на изходния материал - чист молибден или молибденова сплав.

Тъй като молибденните лодки могат да бъдат разделени според формите, те имат свои предимства при приложение . Източниците на молибден са най-популярните изпарителни източници, поради лесната им употреба и широк спектър от възможности, тъй като молибденните лодки могат да се използват за ниски температури, както и за материали с висока температура. Разбира се, молибденните лодки трябва да работят при температура, значително по-висока от тази, необходима за изпаряване на материала, който съдържа.

molybdenum boat (5).jpgmolybdenum boat (14).jpg
плоско дъно молибден лодка Дъска с рязък дънен молибден
molybdenum boat (17).jpgmolybdenum boat (10).jpg
лодка от молибден от пеперуда
молибден кораб опаковане


CXMET е една от най-добрите китайски молибден лодка за изпаряване производители и доставчици, и ние сме също така професионална компания с продуктивни и ефективни фабрика. Добре дошли в продуктите на едро от нас, ние имаме молибден лодка за изпарение на склад за вас.
Запитване