Молибден тел
Молибден тел
Чат сега
Информация за продукта

Молибден тел

molybdenum wire.jpgМолибден тел има свойства на висока якост на опън, малки удължение съотношение, добра стабилност и точност на рязане. Молибден тел с 99,95 % молибден е за единични или двойни спирала ядра, магнетронно решетки за фарове, намирането на пръти и водещи игли и др. Рязане молибден тел е предназначен за рязане механична обработка за мед плесени, твърд метал, магнитни материали и т.н. с легирани редкоземни елементи, подходящи за висок ток (3A5A) висока ефективност. Висока температура молибден тел е за висока температура структурни материали (печат болтове, гайки и винтове), халогенна лампа с титулярите, Hi-Temp пещ нагревателни елементи и води за кварц и Hi-Temp керамични материали и др.

Производство на метод

Отговаря на стандарта на GB4183-84. В една и съща среда и статус,използване на времето може да бъде подобрено до 100 или 200 %.

Разширяване процент по-малко от 3 %. Молибден тел може да поддържа тяхното добро състояние.
Молибден кабели са същия размер и мазилна по лицето.
Там са всички видове на молибден тел в нашата фабрика и те са с добро качество.
Молибден кабели са опаковани в вакуумна среда и може да се съхранява повече от 1 година

Химическата спецификация

Категории

Свойства

Високоякостни

molybdneum тел

Висока якост на опън, висока износоустойчивост, дълъг живот

Студено чертеж

molybdneum тел

Прилагане на студено рисуване производствена технология, високоякостна, гладка повърхност качество

Фиксирана дължина

molybdneum тел

В допълнение към характеристиките на висока интензивност Mo тел има предимства като фиксирана дължина, лесен-към-употреба, висок степен на използване

Висока точност molybdneum тел (специално за средна скорост тел рязане)

Добавяне на специален елемент, който да гарантира по-висока якост на опън, носят устойчивост и дълъг живот.

Друга категория на молибден тел е висока якост молибден тел. Високоякостни Mo тел е един вид продукт, който е бил добавен редки земята, се отнася за рязане на всички видове умира стомана, карбид, мед и други материали, по-високи от други подобни продукти, при опън със силно електрическо съпротивление и дълъг живот.

Приложения за молибден тел

КодОписаниеВидПриложение
MO1Чист молибден телDИзползва при вземането на топлината части за електронни вакуумно устройство, Парно части, куки на различен тип крушка, дорници волфрамов навити намотка тел и др.
XИзползва за рязане на тел
MO2Чист моли прътиRИзползва при вземането на електронни вакуумни устройства, електрод за газоразрядната тръба и лампа, подкрепа и олово за електрон тръби.
MO3Моли се смесва с други елементиGВисоко - температура структура материал (принтер игла, орех, винт) халогенна лампа подкрепа, отоплителни нишки, оста в радиални тръба.

Характеристика на почистените молибден проводници:

Име

Специфично свойство

Приложение

Молибден жици, почистени чрез електролизаСлой на aquadag могат да бъдат отстранени чрез електролиза.Дорници волфрамов навити намотка
Молибден жици, почистени в водород атмосфераСлой на aquadag могат да бъдат отстранени в водород атмосфера.Използва при вземането на опори на различни типа на крушка
CXMET е един от най-добрите Китай молибден тел производители и доставчици, и ние също сме професионална компания с продуктивни и ефективни фабрика. Добре дошли на продукти на едро от нас, ние имаме молибден тел на склад за вас.
Запитване