Пазарната конкуренция ще настоява развитието на титанов в Китай

От 2011 конкуренцията на пазара на титанов е все по-ожесточена. Вземете титанова сплав и титанов диоксид например, според статистиката, производството на титанов гъба в пет години от 80000 тона/година увеличава до 150000 т/годишно. И титанов диоксид през последните пет години също от повече от 2,4 милиона тона/година растеж да почти 3,2 милиона тона годишно.  С бързото развитие на титанов, водени в същото време, на производствения капацитет на висок титанов шлака от 350000 тона/година да 500000 тона/година. Това увеличаване е добри и лоши. Всички големи и средни фирми са чувство налягане страданията на твърде бързо развитие.
Авторът мисълта, че високоскоростен развитие на титанов в Китай е малко по-малко рационално, това явление е знак на индустриален капитал излишък. Той ще бъде като разширяване на феномена недвижими имоти в 2009.A много пари, инвестирани в Титан индустрия със сигурност ще доведе до пазара на конкуренцията на титанов. Капацитет излишни трябва да се изправи на сериозен тест, когато пазара кулминацията изход. По този начин някои фирми, измит от пазар също е разбираемо, естествено.
Като пазарната икономика система, непроменени конкуренцията на пазара няма да приключи дали източника й е капиталовия излишък или други.

Като това не е залез индустрия, като цялата индустрия трябва да има ползи. Всяко обезщетение, е предназначена за привличане на капитал.
Ние не можем да натиснем капитал от индустрията и също така не е необходимо. Технологични иновации и развитието на предприятията са неразделни от капиталова инжекция на индустрията. Как да се направи добро използване на индустриалния капитал и да се избегне си негативен ефект е предизвикателство за всеки индустрия оператори и мениджъри. В на автора на наблюдение най-тежко засегнати от промишления капитал често е нисък клас предприятието в тази индустрия. Дори напреднали технология, известна на Съединените щати и Япония пазари, 90 % предприятия в нисък клас продукти производството ще бъде изправена затруднение в пет години.  И чрез пазара избор, способен към предприятията оцелели са, които имат един или повече таланти в ръцете.
В кръга на пазара възходи и падения отлични предприятия ще постепенно растат и стане представител на индустрията, тогава допринасят за напреднали технологии и високо качество на продукти. И елиминира от пазара предприятия ще бъде високо качество хранителни вещества и торове на добри предприятия. Въпреки че тя може да изглежда жестока, но е неразделна част от на пазарна икономика.
Сега е време на промяната на "дванадесетата пет годишен план" и "тринадесетата пет годишен план". Китай е икономическа развива в новото нормално състояние. Мъките на пазара преход все още не може да завърши. Но това ще бъдат възнаградени в съответствие с научните закони. От на 2011 той е пет години на пазара внезапно и рязко официално. В този пет години въпреки че виждаме падането на предприятия или дори заслужен предприятия. Но ние също така видях появата на технологични постижения продукти. В сравнение с предходните години, внос на титанов гъба продукт значително намалени. Китай стане титанов диоксид износител от титанов пигмент вносител. Лидер титанов предприятия стъпка в командващ височини на авиацията, ядрена енергия, военната промишленост и други индустрия както и безкрайно висококачествени продукти.
В сравнение с развитите страни, Китай титанов индустрия мащаб е голям, но все още млади. След имали възходи и падения на пазара, тя е длъжна да раждането на Титан предприятия като HarbinTi, Шенжен Adv-Ti, Baoti, C-WMM. Тези Титан предприятия просто като рамото провеждане на глобалните предизвикателства. Титанов ще бъдат повече и по-широко използван. Само предприятия с високо техническо качество, професионално обслужване ще заемат широка гама на небето и земята.
В следващите пет до десет години, ние вярваме, че забавянето стъпка развитието на Китай титанов индустрия ще бъде по-благоприятни за развитие на фина. В същото време поради универсалност прилагането на Титан титанов технология възможност също ще получи по-голяма Възнесение. Особено добри перспективи за Гражданския пазар, в кратък период ще се появи явлението се недостиг.