На титанов в тревожи

Филмът "Шарлот неприятности" ляво много мислене, титанов пречка по пътя повече проблеми отколкото Шарлот. Промяната на пазара, оставяйки е не само мисленето, но и измъчването на сърцето развитие на титанов. Така че, Шарлот неприятности, но титанов има повече притеснения.

През последните години пазарът на Титан е desultorily, някои хора се спекулира, че пазарът трябва да се върне към бум. Въпреки това цените на гъба Титан, титанов ", засадени" надолу отново. Когато въздишките попълнено титанов индустрия, слухове от "национално хранилище" в края на 2013 г., титанов гъба цените са се повишили в звук "глупак" и след това "слухове" прободен титанов гъба цена като разочарован балон от небето падна на земята. Това е по-долу 60, 50, 40 хиляди RMB всеки тон в годината 2014 г., която е била далеч по-малко от цената на преди 20 години. През 2013 г. титанов вече е много разстроена, докато в 2014 титанов промишленост попадат повече. След това през 2015 г. на титанов е винаги гледам напред към Тринидад и Тобаго.
Цената на титанов гъба през 2015 г. е все още в нисък край, изглежда малко по-високо в процеса на производството и намаляване и които миналата година, но цената е точно същата като 1993 от преди 20 години. до края на юни и началото на юли цената скача до 50 хиляди RMB / тон.

Над капацитет е като игра на мишката игра, главата му ще бъде повален веднага. Когато титанов гъба цена над 50 хиляди RMB в началото на юли, репортер наблюдава и написа статия наречена "титанов гъба лицето"ориз измиване"разместването' които смята, че предприятията ще излязат от загуби в малка печалба ера след 50 хиляди RMB. Малка печалба е изгодно, в интерес на задвижване, някои предприятия производствени бързо расте, те може да се възползва от възможността. Но разбира се, цената само, "мишка" бързо свали надолу. След разширяване на вятъра, в средата август, титанов гъба цената е почти обратно към под 50 хиляди RMB.the малко по-висока цена на високо качество на малки частици размер титанов гъба продадени от като CHAOYANGJINDA, ZUNYI титанов към Западна свръхпроводими, BAOTI Титан за военно производство.
Рестартиране на само да реколта малко малка печалба за разширяване на пазара трябва да бъдат счупени от дисбаланса между търсенето и предлагането. над капацитет на титанов индустрия притеснения отново прави завръщане на просто повишаване на производството, свали dazedly и фирми, че производството на разширяване се е по-добра отново. Така заедно с възходи и падения на пазара, препъване, дори трепкащи, титанов индустрия предприятието разходка много что. Защото всички искат да се възстанови някои загуби когато цените летят, това предизвикало титанов гъба предприятия неизбежно в достатъчно "разбъркване".
Пазарът е безмилостен, без сълзи. от октомври, е студено и тъжен, пазарната цена на титанов гъба спадна рязко до 48. Разбираемо е, че в края на ноември е спаднал до 43 хиляди RMB / тон поради спад в пазара на сектора на низходящите Титан.

Всъщност проверявани причина все още е на излишния капацитет все още засадени корените, "корени" е титанов гъба предприятия под действието на разфасовки и които в предходната година намерени ресурси доставка съвпадна с веригата титанов обработка предприятия в относително равновесие между предлагането и търсенето, да се насърчи стойността на титанов гъба регресия. Въпреки това няма растеж в пазар надолу по веригата, някои производствени спиране предприятия recoverd, предприятие в производството се разширява. те скоро счупи баланс между търсенето и предлагането, което води до увеличение на цените на титанов гъба стане "мимолетна".
Титанов гъба пазар студено отново, това е по вина на излишния капацитет, слепи експанзия е отново горчиви плодове. Защо титанов индустрия, се тревожи и се тревожи отново. тъй като инвеститорите се стекоха титанов пазара когато то е добро, винаги е отчаяно искаше да се бори преди последния дъх в черно и синьо на пазара и не желае да напусне, въпреки че всеки път, когато предприятието удари. В крайна сметка те могат само да безмилостен пазара на "разбъркване" избършете си сълзи в титанов.