Защо Pure Titanium Water Cup е толкова популярен сред групите от висок клас!

В интерес на истината, в сравнение с други чаши с термос, цената на чистите титаниеви термо чаши наистина е много по-висока, но защо толкова много хора предпочитат да харчат повече пари за закупуване на чисти титаниеви термо чаши? Особено за семейства с малки деца.

Много родители обичат да носят чаша с термос в ученическата чанта на децата си, надявайки се, че децата им могат да пият топла вода по всяко време. Но здрав ли е някой термос? Имайте предвид, че не използвате този термос по този начин ... В противен случай може да причини рак!

Вярвам, че много хора са използвали този тип чаша с термос, ние го използваме за пълнене на най-гореща вода, чай или дори за пълнене на напитки. Но трябва да ви предупредя. Някои продукти мигрират излишните тежки метали от кисели напитки като газирани напитки, лимонада и плодови сокове.

image

Преди няколко дни провинциалното бюро за контрол на качеството jiangsu направи проверка на място в чашата с термос, "тежък метал се отстранява" този, партидата на продукта, която надвишава зададената гранична стойност, не е малко, притеснявайте се! Смеете ли да го използвате, когато безопасността не е гарантирана?

Сокът от вакуумна чаша от неръждаема стомана освобождава тежки метали!

В живота много хора в допълнение към използването на термо чаша за опаковане на вода, но също така могат да пакетират сок, плодов чай, инфузия на плодови прах, газирани напитки и други кисели напитки. Но персоналът за проверка на качеството, тъй като основният материал на термо чашата от неръждаема стомана е неръждаема стомана, а точката на топене на неръждаемата стомана е по-висока, няма да се освободи поради висока температура. Но неръждаемата стомана най-много се страхува от силна киселина, ако дълго време да зареждате силно кисела напитка, има вероятност да причини повреда на облицовката си.

Повредата на вътрешния пикочен мехур от чаша от неръждаема стомана ще доведе до ускоряване на миграцията на хром, никел и манган, съдържащи се в неръждаема стомана, и е много вероятно да мигрират по-тежки метали за кратко време. А миграцията често е невидима с просто око, което представлява риск за здравето на потребителите.

Хром: потенциално увреждащ кожата, дихателната и храносмилателната система, особено дълготрайното шестовалентно отравяне с хром може да причини увреждане на кожата и носните лигавици, а в тежки случаи - рак на белите дробове и кожата.

Никел: 20% от населението е алергично към никел. Никелът също влияе върху сърдечно-съдовата функция, функцията на щитовидната жлеза и т.н.

Манган: дългосрочната прекомерна консумация ще повлияе на функцията на нервната система, което ще доведе до загуба на памет, летаргия, психично неразположение и други явления.

image

Термо чаша от неръждаема стомана, носеща ефект на китайската медицина!

Някои хора също обичат да накисват традиционната китайска медицина в чаша с термос, удобна за носене и пиене. Въпреки това, голям брой киселинни вещества се разтварят в пърженото китайско лекарство, което е лесно да реагира с химическите вещества, съдържащи се във вътрешната стена на чашата термос, и да се разтвори във отварата, което ще има неблагоприятно въздействие върху човешкото тяло ,

Чиста титанова чаша термос не трябва да се притеснявате от тази точка, това е силни киселинни и алкални устойчивости свойства, контакт с китайската медицина, но няма да доведе до никаква химическа реакция, може да се постигне безопасност на китайската медицина, удобна за носене.

image

Чиста титанова вакуумна чаша

Титанът, известен като биологичния метал, широко използван в медицински изделия, имплантируем, нетоксичен елемент, е световно признатото здраве на растителен нерв и вкусовият нерв няма никакъв ефект, устойчивост на кисели алкали, независимо дали става въпрос за кафе, плодов сок и др. плодов чай, плодов прах, гранули, газирани напитки, мляко може лесно да се задържи, без валежи от тежки метали, удобно и здравословно.

image

Здравната стойност десет хиляди злато, особено за семейства с деца, обърнете повече внимание на здравето, чиста титаниева термо чаша, оставете да следвате сърцето си, искате да пиете какво да инсталирате какво, без никакви ограничения, дори хората с алергия към метал могат да се чувстват спокойно да се използва чиста титанова чаша.

Имайте по-високи изисквания за живот, житейски добри неща, чаша, цял живот.