Титанов анод за електродиализа
Титанов анод за електродиализа
Чат сега
Информация за продукта

Основна информация


CXMET (Baoji Chuangxin Метални Материали Ко ООД & Shaanxi CXMET Технологии Ко ООД) е обработени и customized титан анод за хлор диоксид продукти много години.

CXMET е титанов анод за фабрика за хлорен диоксид и имаме много титанов аноден запас. В продължение на много години, на едро титанов анод за хлор диоксид като чертеж, OEM като чертежи, снимки или проби.


Едно от предимствата на титанов анод е за пречистване на водата. Които включват три отстъпки.

1. Титанов анод за хлорен диоксид чрез електролиза

2. Титанов анод за електродиализа

3. Титанов анод за отстраняване на калций и магнезий от промишлени отпадъчни водиТитанов анод за електродиализа


Субстрат материал: Чиста титанова плоча, чиста титанова мрежа

Стандарт: ASTM B265

Покритие: Еволюция на кислород, Еволюция на хлора

Приложение: Промишлено пречистване на фуражни води, концентрация на материали, пречистване, отделяне и други физични и химични процеси, отпадни води, обработка на отпадъчни течности и възстановяване на благородни метали и др .

Размери: Според чертежите на клиентите, главно като титаниева плоча или титанова мрежа


CXMET - титанов анод за доставчик на хлорен диоксид ви поздравява с всякакви запитвания. CXMET като професионален производител на титанов анод може да предложи дизайн, полупродукти и готови продукти като потребителски изисквания.

CXMET е един от най-добрите титан анод Китай за производители и доставчици на електродиализа и ние също сме професионална компания с продуктивни и ефективни фабрика. Добре дошли в продуктите на едро от нас, ние имаме титанов анод за електродиализа на склад за вас.
Запитване