Титанов анод за премахване на калций и магнезий
Титанов анод за премахване на калций и магнезий
Чат сега
Информация за продукта

Основна информация

CXMET (Baoji Chuangxin Метални Материали Ко ООД & Shaanxi CXMET Технологии Ко ООД) са обработени и customized титан анод продукти за няколко години. CXMET е фабрика за титанов анод и има много акции от титанов анод. Цялото ценообразуване на титанов анод като цена за основен материал и покривен материал.


Едно от главните приложения за титанов анод е за пречистване на водата. Които включват три отстъпки.

1. Титанов анод за хлорен диоксид чрез електролиза

2. Титанов анод за електродиализа

3. Титанов анод за отстраняване на калций и магнезий от промишлени отпадъчни водиТитанов анод за отстраняване на калций и магнезий от промишлени отпадъчни води


Материал на подложката : чист титан  

Стандарт : ASTMB265 GR1

Покритие : Смесен рутений оксид и иридиев оксид.

Приложение: Отстраняване на калциеви и магнезиеви йони от промишлени отпадъчни води. Тя може ефективно да стерилизира водата и да пречиства водните ресурси.

Размери : Съгласно чертежите на клиента , формата на плаката или формата на окото.


Има малка разлика в обработката на метода на титанов анод в Китай и в други страни ". Така че рисунките или снимките ще играят важна роля. Не забравяйте да ми покажете приложението с доставчици на титанов анод.


Добре дошли всякакви запитвания до CXMET.CXMET е един от най-добрите Китай титанов анод за отстраняване на калций и магнезий производители и доставчици, а ние също сме професионална компания с продуктивни и ефективни фабрика. Добре дошли в продуктите за търговия на едро от нас, ние имаме титан анод за премахване на калций и магнезий на склад за вас.
Запитване