Титанов анод при хидрометалургични приложения
Титанов анод при хидрометалургични приложения
Чат сега
Информация за продукта

Титанов анод върху хидрометалургични приложения

   CXMET има нашата собствена фабрика за продукти от титан анод. Титаниевият анод на хидрометалургичната е една от четирите основни области на приложение. Принципът на хидрометалургичната екстракция на метали е метод за производство на чист метал чрез намаляване на металните йони в електролита, които трябва да бъдат извлечени и пречистени в катода.


Основна информация за титанов анод на хидрометалургичен

1. Скъпоценен метал-покрит титанов анод за електродеположение на мед


Състояние:

Сярна киселина: 130-150 г / л

F: <>

CL: <1 g="">

Текуща плътност: > 200A / ㎡

Cu: 40-60 g / L

Съдържание на йонни йони: <0,01 g="">

Форма: мрежа / плоча

2. Анод на оловен диоксид


Работни параметри:

PH Стойност: <>

Дебелина на покритието: 0,5-1 mm

Текуща плътност: <1000а>

Електролит: CuSO4 + H2SO4 или NiSO4 + H2SO4


3 . Титанов анод за вихрови електролити


Работни параметри:

Текуща плътност: 1200-2500А / м2

Температура на електролита: 50-70 ° C

Концентрация на хлора: <5g>

Концентрация на йоните : 10-300 g / L.Титановият анод върху хидрометалургичните приложения, които отделят внимание на CXMET. Целият титанов анод на хидрометалургичното ценообразуване след строго обсъждане и проверка. Китай титанов анод на хидрометалургични продукти са новите продукти в областта на титана и титанов анод на хидрометалургичния завод е по-малко от производството на титанови частици, така че бъдещето е по-добро от титановите продукти. Но има и дълъг път за матиране с много други различни дизайн в различни страни.Повече подробности приветствайте имейла си за обсъждане.
CXMET е един от най-добрите титанов анод в Китай на производителите и доставчиците на хидрометалургични приложения и ние също сме професионална компания с продуктивна и ефективна фабрика. Добре дошли в продуктите за търговия на едро от нас, ние имаме титанов анод за хидрометалургични приложения на склад за вас.
Запитване